Anasayfa > Oyun Haberleri > Dijital Konferans Ubisoft Forward 12 Temmuz’da Geliyor!

Dijital Konferans Ubisoft Forward 12 Temmuz’da Geliyor!

Ubisoft, 12 Temmuz’da gerçekleştireceği, heyecan verici haberler içerecek dijital konferans Ubisoft Forward ‘ı oyunculara duyurdu.

Son haftalarda Assassin’s Creed Valhalla ile oyun sektörünün gündeminde olan Ubisoft, yakın zamanda Ubisoft Türkiye’yi açarak Türk oyuncu kitlesine göz kırpmıştı. Fransa merkezli şirket, bugün de kapsamında bulundurduğu oyunlarla ilgili haberleri, heyecan verecek açıklamaları paylaşacağı konferans Ubisoft Forward’ı duyurdu.

Ubisoft Forward etkinliği kapsamında neler paylaşılacağına dair kesin bir bilgimiz yok fakat Valhalla ile ilgili yeni bilgilerin gelmesi muhtemel. Bunun dışında Watch Dogs serisinin son oyunu Legion’ın geliştirilmesiyle ilgili açıklamaları da görebiliriz. 12 Temmuz’da düzenlenecek olan etkinlikte cevabımızı kesin olarak alacağız.

Ubisoft tarafından duyurulan Assassin’s Creed serisinin son oyunu Valhalla da geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulmuştu. Uplay üzerinden alabileceğiniz oyunun standart versiyonu 269 lira. Gold versiyon 449 lira iken normal fiyatı 539 TL olan Ultimate versiyonu da ön sipariş indirimiyle 495 TL’ye geliyor.

Assassin’s Creed Valhalla Fragman İncelemesi

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir