Anasayfa > Oyun Haberleri > Disco Elysium Türkçe Dil Desteğine Oylarınızla Sahip Olabilir!

Disco Elysium Türkçe Dil Desteğine Oylarınızla Sahip Olabilir!

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan yapımlarından olan Disco Elysium Türkçe dil desteğine kavuşmak için kullanıcıların oylarını bekliyor! Detaylar haberimizde.

ZA/UM tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl birçok ödüle layık görülen Disco Elysium hem otoritelerden hem de kullanıcılardan övgü dolu yorumlar almıştı. Metacritic tarafından ”mutlaka oynanmalı” listesine sokulan oyunun puanı ise 91. İzometrik bir kamera açısı ile savaş sonrası bir şehirde geçen hikayede bir dedektifin rolünü üstleniyoruz. Başarılı hikayesi, mizah anlayışı ve özlediğimiz eski RPG hissini bize sunan yapım şimdi de karşımıza Türkçe olarak çıkabilir.

Disco Elysium Türkçe

ZA/UM tarafından resmi internet sitesi üzerinden başlatılan ankette kullanıcıların oyuna eklenmesini istedikleri diller yer alıyor. Bu diller içerisinde Türkçe de var. Oyunun RPG yönünün ne kadar kuvvetli olduğunu ve hikayenin önemini göz önünde bulunduracak olursak Türkçe dil desteğinin bu oyun için neden bu kadar önemli olduğu sorusu da yanıt bulmuş oluyor.

Listede yer alan diller arasında Arapça, Yunanca, İtalyanca, Latin Amerika İspanyolcası, Lehçe, Ukraynaca, Japonca, Geleneksel Çince, Macarca ve  Hintçe gibi diller bulunuyor. Türkçe ise şimdiden en yakın rakibi olan Lehçe karşısında yarışı oldukça önde sürdürüyor. Sizler de Disco Elysium Türkçe dil desteği ile karşımıza çıksın derseniz oylama sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir