Anasayfa > Oyun Haberleri > Discord Nitro Sahiplerine 3 Aylık Xbox Game Pass Bedava!

Discord Nitro Sahiplerine 3 Aylık Xbox Game Pass Bedava!

XGP Ultimate sahipleri Nitro ayrıcalığını kazanmıştı, şimdi de Discord Nitro sahipleri üç aylık Xbox Game Pass hediyesini kazanıyor.

Discord ve Xbox Game Pass işbirliği tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass Ultimate sahiplerine verilen Discord Nitro hediyesi, popüler sesli konuşma uygulamasının ülkemizdeki kullanıcılarını sevindirmişti. Birçok Discord kullanıcısı, Nitro ayrıcalıklarına erişebilmek için Xbox Game Pass Ultimate aboneliği alma yolunu izlemişti.

Şimdi de fırsatın tam tersiyle karşı karşıyayız. Nitro aboneleri, üç ay boyunca Xbox Game Pass’e bedava erişim sağlayabilecek. Güzel haberi Twitter hesabı üzerinden duyuran Discord, 17 Kasım’da bitecek olan bu kampanyadan nasıl yararlanılacağını da adım adım anlattı.

“Bir Discord Nitro + Xbox Game Pass kampanyasıyla daha karşınızdayız.

Nitro aboneleri PC için 3 aylık bedava Game Pass sahibi oluyor. Hizmet, Microsoft Flight Simulator, Crusader Kings III gibi yeni içerikler dahil olmak üzere yüzden fazla oyunu bünyesinde topluyor.

17 Kasım’a kadar hediyenizi envanterinizden alabilirsiniz”

Discord Nitro ile Xbox Game Pass Nasıl Alınır?

Discord’da alt tarafta bulunan isminizin en sağ tarafındaki Kullanıcı Ayarları sekmesine girmenizin ardından soldan “Hediye Envanteri” kısmına girerek bedava üç aylık Xbox Game Pass kodunuzu alabiliyorsunuz.

Kodunuzu kopyaladıktan sonra ise redeem.microsoft.com adresine giderek yapıştırıp “İleri” butonuna tıklıyorsunuz. Ödeme bilgilerinizi verdikten sonra (sizden bir ücret kesilmeyecektir) Onayla’ya basarak üç aylık Xbox Game Pass’inizi alıyorsunuz.

Buraya tıklayarak Discord’un hazırladığı rehbere ulaşabilir, kafanızdaki soru işaretlerini de giderebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Şimdi bu hediyeyi başka bir microsoft hesabına alsak ordan bir tane daha 3 aylık nitro gelirmi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir