Anasayfa > Oyun Haberleri > Disintegration Açık Beta Başladı

Disintegration Açık Beta Başladı

Halo’nun yaratıcıları tarafından kurulmuş V1 Interactive tarafından geliştirilen yeni FPS oyunu Disintegration tüm oyuncuların testine sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Kapalı Beta sürecinde test etme fırsatı bulduğumuz ve sizlerle de bunu paylaştığımız yeni FPS oyunu Disintegration şimdi de tüm oyuncuların testine açlıyor. Bugün itibari ile Açık Beta süreci başlayan oyun hafta sonuna kadar oyuncuların testine açık olacak.

Açık beta bugün (31 Ocak, Cuma) Türkiye saati ile saat 21:00’da başlayıp 2 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 10:59’a kadar sürecek. 

Disintegration hakkında birtakım bilgileri sizlere oyun hakkındaki bir önceki yazımızda bildirmiştik. Teknik Kapalı Beta sürecinde oyunculara 2 farklı oyun modunu deneyimle fırsatı sunulmuştu. Açık Betada ise yine tam sürümde bulunacak bu 3 farklı oyun modundan 2’sine erişim imkanı olacak. Oyunun beta videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/nXS6B6KdFmY

Eğer Disintegration Teknik Kapalı Beta testine katılmışsanız Açık Betaya da aynı uygulama üzerinden erişmeniz mümkün. Eğer oyunu ilk kez Açık Beta sürecinde deneyimleyecek iseniz size uygun platformdan (Steam, PlayStation ve Xbox Game Store) oyuna erişmeniz mümkün. Oyun hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için oyunun resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir