Anasayfa > Oyun Haberleri > Disintegration Çıkış Tarihi Açıklandı

Disintegration Çıkış Tarihi Açıklandı

Private Division ve V1 Interactive imzası taşıyan yeni FPS oyunu Disintegration için çıkış tarihi açıklandı. Oyun hakkında detaylar haberimizde.

disintegration çıkış tarihi

Halo serisinin yaratıcısı Marcus Lehto’nun kurduğu 30 kişilik stüdyonun ilk yapımı olan Disintegration çıkış tarihi açıklandı. PC, PS4 ve Xbox One platformları için geliştirilmekte olan oyunun çıkış tarihi ise 16 Haziran 2020 olarak belirtildi. Oyunun satış fiyatı ise 49$ / 49€ olarak açıklandı. Steam üzerinde ülkemiz satış fiyatı ise 249,00 TL. Ayrıca oyun hakkında bir hikaye videosu da yayınlandı.

Disintegration hakkında konuşmak gerekirse oyundan taktiksel bir FPS olarak bahsedebiliriz. Klasik FPS mekaniklerini gerçek zamanlı strateji mekanikleriyle başarıyla harmanlamayı başarıyor. Oyun hikayesini ise şu şekilde açıklayabiliriz: Yıkımın eşiğine gelmiş bir gezegende insanlık bu durumdan kendini kurtarmak için insan beyninin robotik armatüre aktarıldığı bir süreç geliştirir. Bu sürecin adı ise “Integration”dır. Ancak bir süre sonra militarist bir lejyon kontrolü ele geçirir ve isteğe bağlı bu süreci herkes için zorunlu kılar.

Biz oyuncular ise Rayonne adı verilen bu miltarist güce karşı savaşan bir grubun lideri ve yetenekli bir Gravcycle pilotu olan Romer Shoal’ı kontrol ediyoruz. Amacımız ise son demlerini yaşayan insanlığa bir yaşam umudu oluşturmak.

Disintegration şu anda bütün platformlarda ön siparişe açılmış durumda. Oyunu ön sipariş vererek bazı özel içeriklere sahip olmanız da mümkün. Bu içeriklere ise aşağıdaki fotoğraftan göz atabilirsiniz.

disintegration çıkış tarihi

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir