Anasayfa > Oyun Haberleri > Disintegration, Çok Oyunculu Moduna Veda Ediyor

Disintegration, Çok Oyunculu Moduna Veda Ediyor

Çıkışıyla oyuncuların beklentisini karşılayamayan Disintegration, yeterli ilginin gelmemesiyle birlikte çok oyunculu moda veda ediyor.

Oyunun 17 Kasım’ın ardından çok oyunculu sunucuların kapanacağını duyuran yayımcısı Private Division, oyunun “ilgi uyandıran bir çok oyunculu deneyimi” sunmak için yeterli bir kitle oluşturamadığını belirtti. Bilim kurgu temalı, 15 Haziran’da çıkışını yapmış olan FPS oyununun hikâye modu ise oyunun sahiplerine açık olmaya devam edecek.

Disintegration İncelemesi

“Disintegration’ın çok oyunculu modlarını bütün platformlardan kaldırmak gibi zor bir karar aldık. Bunu, bugün oyun içi mağazanın kaldırılmasıyla başlayarak ve 17 Kasım’da modu tamamen kaldırarak, gelecek aylar içerisinde aşama aşama gerçekleştireceğiz. Tek oyunculu hikaye ise tamamen oynanabilir kalacak.”

Büyük umutlarla çıkmasına rağmen oyuncuların ilgisini çekemeyen oyun, Steam’de en fazla anlık oyuncu sayısı olarak 539’a ulaşabilmişti. Disintegration, oldukça düşük olan bu sayıya ancak iki günlük bedava hafta sonu etkinliğinde ulaşabilmişti. Bir ay ardından 293’e düşen en yüksek oyuncu sayısı, son 30 gün içinde ise 27’ye kadar inmiş durumda.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Yazık oldu bence. Farklı bir deneyim sunmaya çalıştılar ama fiyatı deneyimine göre biraz uçuktu bana kalırsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir