Anasayfa > Oyun Haberleri > Disney+ Xbox Game Pass Kullanıcılarıyla Buluşuyor

Disney+ Xbox Game Pass Kullanıcılarıyla Buluşuyor

Disney+ Xbox Game Pass kullanıcılarıyla buluşuyor. Streaming dünyasında çığır üzerine çığır açan Xbox bu hamlesiyle çok konuşulacak.

Xbox Game Pass, oyuncularla buluştuğu 2017 tarihinden beri bir çok yeniliğe imza attı. Popüleritesini gün geçtikçe artıran platform, sürekli kendisini rakiplerinden ayıracak hamleler yapmanın peşinde. Platform daha önce de 2K, SEGA, Spotify, Postmates ve Discord gibi devlerle işbirliğine gitmişti. Bunlara son olarak eklenen özellik ise, rakiplerine parmak ısırtacak cinsten. Xbox Game Pass, kullanıcılarına Disney+ keyfini yaşatacak.

Haberi kendi internet sitesi üzerinden duyuran Xbox, Disney+’ın Ultimate üyeler için 30 günlüğüne kullanılabilir olacağını duyurdu. Bu da, hali hazırda Xbox Ultimate üyeliğine sahip insanlara Disney+’ı ücret ödemeden keşfetme şansını tanıyacak. Ülkemizdeki kullanıcılara sunulmamış olmasıyla üzen özellik, bugünden itibaren geçerli olacak. Ancak işbirlikleri başlayan iki teknoloji devi, önümüzdeki günlerde yüzümüzü güldürebilir.

Xbox Game Pass Fiyatı Yakın Zamanda Artmayacak

30 günlük Disney keyfinin en güzel tarafı ise elbette Mandalorian. Mandalorian dizisinin yeni sezonunun çıkışına denk gelen Disney+ işbirliğinin zamanı oldukça güzel. Mandalorian’ın yanı sıra, Ultimate üyeler Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, ve National Geographic gibi oldukça kaliteli yapımların da tadını çıkarabilecek. 10 Kasım’da Xbox Series X/S serisini görücüye çıkarmaya hazırlanan Xbox, şu sıralar başarının tadını çıkarıyor olsa gerek. Çıtayı oldukça yükseğe koymuş olan Xbox’ın rakiplerinin bu hamlelere nasıl cevap vereceği ise elbette merak konusu.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir