Anasayfa > Oyun Haberleri > Doğrulandı: Riot’un FPS Oyununun İsmi Valorant!

Doğrulandı: Riot’un FPS Oyununun İsmi Valorant!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan telif başvurusu üzerine ortaya çıkan şüphelerin doğru olduğu kanıtlandı. Riot’un yeni FPS oyununun isminin Valorant olduğu doğrulandı.

Riot Games, League of Legends’ın 10. yılına özel birçok oyun duyurmuştu hatırlayacak olursanız. Bu oyunlardan belki de en çok ilgi toplayanı, “Project A” olarak duyurulan FPS oyunu olmuştu. Oyunun isminin Valorant olacağına dair güçlü kanıtlar vardı, ki kendilerini bu yazımızda incelemiştik. Bunun üzerinden fazla vakit geçmeden oyunun ismi kesin olarak açıklandı.

project a valorant

ESPN, GameSpot gibi ismi duyulmuş haber sitelerinde çalışan ve espor konusunda ilk kaynaklarla doğrudan iletişim halinde olan Rod Breslau, oyunun Twitter hesabının (@PlayVALORANT) doğrulandığını yakalayarak takipçileriyle paylaştı. Oyunun Twitter ve Twitch hesapları aktifleştirildi. Kısa süre sonra ise hesapların onayı geri alındı. Bu durumun ise Riot’un yanlışlıkla erken davranmasından kaynaklandığı söyleniyor.

“Onaylandı: Riot’un sihirli mihirli, 5v5 rekabetçi, taktiksel, Project Ares kod adlı FPS oyununun resmi ismi VALORANT.

Riot, Twitter ve Twitch kanallarını aktifleştirdi.”

2 Mart’ta oyunla ilgili yeni resmi açıklamalar geleceği söylenirken CS:GO’dan Overwatch’a birçok profesyonel oyuncunun Valorant’ı tanıtacağı da iddialar arasında.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir