Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot’un FPS Oyununun İsmi “Valorant” Olabilir

Riot’un FPS Oyununun İsmi “Valorant” Olabilir

League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games, geçtiğimiz aylarda bazılarının ismi olmayan birçok oyunu duyurmuştu. Project A olarak geçen FPS oyununun isminin Valorant olabileceğine dair güçlü kanıtlar bulunuyor elimizde. Detaylar haberimizde.

LoL’ün 10. yılında altı yeni oyun duyurarak piyasanın gündemine oturan Riot Games’in bu projeleri arasında en çok ilgi çeken oyun büyük ihtimalle Project A olarak açıklanan FPS oyunuydu. Yakın zamanda yaşanan gelişmeler ise henüz ismi resmi olarak açıklanmayan oyunun “Valorant” ismiyle piyasaya çıkacağı yönünde.

Bu bilgiyi destekleyen kanıtlar da var elimizde. 20 Şubat’ta Riot Games tarafından Dünya Fikrî Mülkiyet Örgütü’ne yapılan patent başvurusunda Valorant ismi isteniyor. Başvuru hâlâ inceleme altında. Riot’un Valorant ismi için yaptığı patent başvurusunu bu linkten inceleyebilirsiniz.

Kanıtlar bununla sınırlı değil elbette. Birçok tanınan yayıncının ve esporcunun takip ettiği Twitter hesabı @PlayVALORANT da Riot’un gelecek oyununun resmi hesabı gibi gözüküyor. Ayrıca bu Twitter hesabının ilk takipçisinin biyografisinde “Project A waiting room” (Project A bekleme odası) yazması da cabası.

Bütün bu kanıtlar ışığında resmi açıklama gelmemiş olsa bile Riot’un yeni FPS oyununun isminin büyük ihtimalle Valorant olacağını söyleyebiliriz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

 

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir