Anasayfa > Oyun Haberleri > Don’t Starve Kış Festivali Animasyonu Yayınladı

Don’t Starve Kış Festivali Animasyonu Yayınladı

Don’t Starve kış festivali animasyonu oyunseverlerle buluştu. Oldukça beğeni toplayan kısa film şimdiden Youtube’da yarım milyon izlendi.

Don’t Starve, Minecraft’ın başlattığı açık dünya survival oyunları çılgınlığıyla raflarda yerini almış bir oyundu. Ancak, oyun kendine ait sadık bir oyuncu kitlesi oluşturmayı fazlasıyla başardı. Don’t Starve’dan sonra yayınlanan ve çok oyunculu deneyime olanak sağlayan Don’t Starve Together‘la birlikte oyun popülerleşti ve yerini iyice sağlamlaştırdı.

Stüdyo Klei Entertainment oyuncu kitlesini hoş tutmak için elinden geleni yapıyor. Çok oyunculu desteğin yanı sıra bugüne kadar bir çok eklenti paketi de çıkaran stüdyo, arada oyunla ilgili müzikal animasyonlar da yayınlıyor.

Gelmiş Geçmiş En İyi Açık Dünya Oyunları

Bunlardan sonuncusu ise, kış festivalini kutlamak için geldi. Klei Entertainment’ın Yotube kanalı üzerinden yayınlanan animasyon şimdiden neredeyse yarım milyon izleyici sayısına ulaştı. Oyuncular müzikalleri sevmeseler bile, Don’t Starve tarafından yayınlanan animasyonları iple çektiklerini yorumlarda paylaşırken, 400.000 üzeri görüntülemede sadece 87 dislike alan video da bunu doğruladı. Don’t Starve kış festivali animasyonu aşağıdan izlenebilir.

Popülerliğini her gün katlayan Don’t Starve’ın eklenti paketleriyle birlikte, Steam Kış İndirimleri dahilinde uygun fiyatlara düştüğünü de okurlarımıza hatırlatalım. Değişik grafik tarzı, birbirinden eksentrik ve grotesk karakterleriyle ilgi çeken oyun sürekli güncelleniyor. Eğer açık dünya ve survival tarzı oyunları seviyorsanız, Don’t Starve’a mutlaka bir şans vermelisiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir