Anasayfa > Oyun Haberleri > DOOM Eternal İçin Çıkacak Olan DLC Paketinin Ekran Görüntüleri Yayınlandı

DOOM Eternal İçin Çıkacak Olan DLC Paketinin Ekran Görüntüleri Yayınlandı

DOOM Eternal için çıkacak olan hikaye ek paketinin ekran görüntüleri yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Retro oyunlar denince akla ilk gelen isim şüphesiz DOOM markasıdır. DOOM, 1993 yılında Id Software tarafından John Romero ve John Carmack’ın önderliğinde geliştirildi. Daha sonradan Bethesda oyunun dağıtımını üstlendi. John Carmack ve John Romero Id Software’dan ayrıldıktan sonra 2016 yılında bir reboot oyunu olan DOOM çıktı. Günümüzde ise oyunun devamı niteliğinde olan (Kimisine göre DOOM II’nin reboot versiyonu.) DOOM Eternal, 20 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürüldü. Dün itibariyle de Eternal için yayınlanacak olan ek paketin ekran görüntüleri gösterildi.

DOOM Eternal

Bu yıl içerisinde yayınlanacak hikaye ek paketinin ekran görüntüleri şimdiden paylaşıldı. Twitter’da yayınlanan görsellerde ek hikayede geçecek mekanları gösterdiler. Oynanış veya hikaye hakkında henüz bir bilgi yok. Ek paket hakkındaki gelişmeleri daha sonradan sizlere aktaracağız. Yayınlanan görsellere göre hikayenin Makyr dünyasında geçeceği tahmin ediliyor. Ek paketin fiyatı ve tam çıkış tarihi de henüz bir bilinmez. Şimdilik indirimde 149 TL’ye elde edebileceğiniz oyunu satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Siz de yayınlanan görüntüler hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir