Anasayfa > Oyun Haberleri > DOOM Eternal Update 2 Adlı Güncelleme ile Geliyor

DOOM Eternal Update 2 Adlı Güncelleme ile Geliyor

20 Mart tarihinde çıkışını yapan DOOM Eternal Update 2 adlı dev güncelleme ile bu hafta sevenlerinin karşısına çıkacak. Detaylar haberimizde. 

FPS türünün atası olan DOOM markasının yeni oyunu DOOM Eternal, dev güncellemeleri ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Oyunun sitesinde verilen bilgilere göre Update 2 adlı güncelleme, Battlemode için yeni bir haritayı da kapsayacak. Battlemode için gelecek yeni harita “Torment” dışında Battlemode için iyileştirmeler ve yeni oynanış mekanikleri güncellemede yer alan unsurlar. Mesela her bir iblis için tuş ve makro atama seçenekleri, renk körlüğü olanlar için iyileştirmelerin bu güncellemede yer alacağı belirtildi.

DOOM Eternal

Multiplayer dışında oyunun hikaye modu için de yenilikler gelecek. Oyundaki bütün bölümlerde yer alan Empowered Demon adlı iblislerin sayısı arttırılacak. Ayrıca DOOM Eternal Update 2 ile oyuna gelecek yeni içerikler dışında oyunun optimizasyon, gecikme ve birçok sorunlarına da düzeltmeler gelecek.

Oyunun sitesinde harita için yapılan yorumlar ise şu şekilde:

Torment, Slayer’ı ve iblis takımını aşırı büyümüş bir bitki örtüsü ve gizemli işaretlerle dolu tehlikeli salonlarda karşı karşıya getiriyor.”

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir