Anasayfa > Oyun Haberleri > Doom Eternal’ın Yaratıcı Yönetmeni Yeni Doom’un Animal Crossing İle Aynı Günde Çıkması Hakkında Konuştu!

Doom Eternal’ın Yaratıcı Yönetmeni Yeni Doom’un Animal Crossing İle Aynı Günde Çıkması Hakkında Konuştu!

Doom Eternal’ın yaratıcı yönetmeni Hugo Martin, Animal Crossing: New Horizons adlı oyunla aynı zamanda çıkması hakkında konuştu. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde 10 dakikalık bir oynanış videosu paylaşılan Doom Eternal ve Animal Crossing: New Horizons adlı oyun 20 Mart 2020 tarihinde Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. İşin tuhaf kısmı ise Doom Eternal gibi vahşi bir oyunun Animal Crossing: New Horizons gibi sevimli masum bir oyunun aynı anda çıkması. Hugo Martin ise Gamespot’ta yaptığı bir röportajda  New Horizons adlı oyun için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Oyunun harika olduğunu ve günümüzdeki oyunların çeşitliliğinden bahsetti. Oyun sektöründe çalıştığından gurur duyduğunu ve New Horizons adlı oyunu oynayacağı için heyecanlandığını söyledi.

Animal Crossing

Ülkemizde bu iki oyun özellikle de Nintendo Switch için ne kadar rağbet görecek bilemeyiz fakat Avrupa’da güzel bir başarı yakalayacağını tahmin ediyoruz. Umarız iki oyun da hak ettiği başarıyı elde ederler. Siz de bu oyunlar hakkında beklentileriniz ve görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir