Anasayfa > Oyun Haberleri > Dota Underlords Beta Sürecinden Çıkıyor

Dota Underlords Beta Sürecinden Çıkıyor

Valve tarafından geliştirilen ve kısa sürede ciddi bir oyuncu kitlesine ulaşan Dota Underlords beta sürecinden çıkıyor. Detaylar haberimizde.

Auto Battler türünün başarılı oyunlarından olan Dota Underlords‘un yakın bir zamanda erken erişim sürecinin sonuna geleceği duyuruldu. Steam, iOS ve Android platformları için 25 Şubat tarihinde sona ereceği söylenen erken erişim için bir takım uyarılar da var. Valve tarafından yapılan açıklamada oyunun iOS ve Android platformlarında çıkış tarihininde kısa bir gecikme yaşanabileceği söylendi.

Dota Underlords‘un resmi Twitch kanalı üzerinden yapılacak bir yayın ile erken erişim sürecinin bitişi de kutlanacak. Janne “Gorgc” Stefanovski, Henrik “AdmiralBulldog” Ahnberg ve Jorien “Sheever” van der Heijden gibi Dota Underlords‘un yıldız isimlerinin konuk olacağı yayında oyuncuları da çeşitli sürprizler bekliyor olacak.

Dota Underlords Beta

Dota Underlords beta sezonunun sona ermesi ile birlikte rütbeler sıfırlanacak ancak Teğmen veya Boss gibi büyük rütbelerde herhangi bir değişiklik olmayacak. Bunun yanı sıra oyun içerisinde de çeşitli değişiklikler yapılacak. Yeni sezon ile birlikte oyun alanı da yenileniyor. Dota Underlords beta sürecinin bitmesi ile birlikte karşımızda yenilenmiş bir oyun tahtası göreceğiz. Bununla birlikte Protopass‘te 5 level üstü kişiler beta sezonunda elde ettikleri iki farklı oyun tahtasına görünümüne de sahip olabilecekler.

Valve‘ın beta sezonunun bitişi ile ilgili verdiği bilgiler şimdilik bu kadar. Ancak tam sürümün erişilebilir olması ile birlikte başla sürprizler de göreceğimiz neredeyse kesin diyebiliriz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir