Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life: Alyx, 23 Mart’ta Çıkıyor!

Half-Life: Alyx, 23 Mart’ta Çıkıyor!

Daha önce sadece çıkacağı ay açıklanan Half-Life serisinin yeni VR oyunu Alyx’in ne zaman çıkacağı tam olarak açıklandı. Half-Life: Alyx, 23 Mart’ta oynanabilir olacak.

Oyuncuların heyecanla beklediği yeni bir Half-Life oyunu olmasına rağmen sanal gerçeklik tabanlı olmasıyla hayalleri kıran, ama aynı zamanda Steam’in VR set satışlarını çok önemli bir derecede arttıran oyun 23 Mart’ta oynanabilir hâle geliyor. Haber, Steam’in resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderiyle açıklanmış durumda.

Steam, bu haberle birlikte Steam Index satın alan kişilere ön sipariş bonusu olarak Steam VR Home’da kullanılabilecek HL: Alyx konseptli arka planlar da verecek.

Half-Life serisinin uzun süredir beklenen yeni oyununun Steam’deki fiyatı şu anda %10 indirimli olarak 82 TL. Alyx’in sistem gereksinimlerine ise buradan ulaşabilirsiniz. Alyx’in oynanış süresinin ise 15 saat civarında olması bekleniyor. Umarız oyuncuları hayal kırıklığına uğratmayacak bir yapımla karşımıza çıkar Valve. Gelişmeler için bizleri takipte kalın.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir