Anasayfa > Oyun Haberleri > Dr Disrespect Twitch Banı İle İlgili İlk Açıklamayı Yaptı

Dr Disrespect Twitch Banı İle İlgili İlk Açıklamayı Yaptı

Geçtiğimiz günlerde platformdan süresiz olarak banlanan Dr Disrespect Twitch banı ile ilgili ilk kez bir açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde.

Twitch platformunun en olaylı yayıncılarından biri olan Dr Disrespect geçtiğimiz günlerde Twitch‘ten süresiz olarak banlandığı haberi ile olay olmuştu. Daha önce de bir E3 yayını esnasında kalabalık bir umumi tuvalete girerek yayınına buradan devam ettiği için Twitch tarafından banlanmış olan yayıncının bu yasaklaması ise kısa sürmüştü. Ancak bu defa süresiz olarak yasaklanan yayıncının banlanma sebebi hakknda Twitch cephesinden gelen bir açıklama da bulunmuyor. Görünüşe göre Dr Disrespect bile Twitch‘in bu kararının sebebini bilmiyor!

Kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide ”Twitch bu kararın alınmasına ilişkin bana özel bir neden sunmadı” şeklinde konuşan yayıncı kendisinin bile alınan bu karar hakkında bilgisi olmadığını ifade etti. Son zamanlarda politikaları ile oldukça eleştirilen Twitch‘in bu tutumu hakkında Dr Disrespect‘in gönderisi altındaki insanlar ve diğer yayıncılar da platforma tepki gösterdiler. Twitch‘in en popüler ancak en olaylı yayıncılarından olan Dr Disrespect yalnızca Twitch platformu üzerinde yaklaşık 4,5 milyonluk dev bir abone sayısına sahip. Bakalım ilerleyen günlerde konuya ilişkin Twitch kanadından herhangi bir detaylı açıklama duyabilecek miyiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. :D?
    Aklıma Ösym’nin Twitter hesabı olayı geldi bi anda. Acaba Twitch’i bir günlüğüne eline alan biri mi banlamış bu nasıl iş?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir