Anasayfa > Oyun Haberleri > DrDisrespect Süresiz Olarak Banlandı!

DrDisrespect Süresiz Olarak Banlandı!

Ünlü Twitch yayıncısı DrDisrespect platformdan süresiz olarak banlandı! Ünlü yayıncının banlanmasına ilişkin resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

DrDisrespect hiç şüphesiz ki Twitch platformunun en olaylı ancak en popüler yayıncılarından biri. Yayınları esnasında yaptığı ayarsız şakalar ve kısmen kural tanımazlığı ile biliniyor. Yayıncı yalnızca Twitch platformu üzerinde 4,5 milyon gibi bir hayli yüksek bir abone sayısına da sahip. Daha önce kalabalık bir umumi tuvaletten yaptığı E3 yayını yüzünden bir kez kısa süreliğine de olsa banlanmış olan yayıncının başı bu kez daha da fazla dertte gibi görünüyor.

DrDisrespect
DrDisrespect’in kanalına gitmek isteyenleri bu ifade karşılıyor.

DrDisrespect bu kez resmi bir açıklama yapılmadan Twitch platformundan süresiz olarak banlandı. Konuya ilişkin olarak ne ünlü yayıncı, ne de yayın platformu bir açıklamada bulunmadılar. Twitch‘in geçtiğimiz günlerde istismar suçları ile adı anılan bazı yayıncılara karşı başlattığı ban dalgasının DrDisrespect‘i de vurmuş olabileceği gibi söylentiler sıklıkla dillendirilse de henüz konuya ilişkin hiçbir kesin bilgi bulunmuyor. Ünlü yayıncının neden banladığı sorusuna da yakın zamanda cevap bulabilmeyi umut ediyoruz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Twitch niye kendi ayağına sıkıyor sürekli?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir