Anasayfa > Oyun Haberleri > Dragon Age 4 Geliştirilme Aşamasında

Dragon Age 4 Geliştirilme Aşamasında

Electronic Arts’ın dağıtımını üstlendiği ve Bioware’in geliştirdiği Dragon Age serisinin yeni oyunu Dragon Age 4 geliştirilme aşamasında.

dragon age

Ünlü oyun serisi 2009 yılında Dragon Age: Origins ile başlamış, oyun basının tarafından beğenilmiş ve yüksek puanlar almıştı. Daha sonra 2011 yılında çıkış yapan Dragon Age II ve 2014 yılında çıkış yapan Inquisition ile seri ilk oyunun başarısını yakalayamasa da ortalamanın bir hayli üstünde puanlar alarak beğenilmişti.

2014 yılından sonra ise seri sessizliğe bürünmüştü. Game Awards 2018‘de ise bir teaser ile seri yeniden oyuncuların karşısına çıkmıştı. Son olarak ise geçtiğimiz ay Electronic Arts tarafından düzenlenen EA Play 2020 etkinliğinde bir teknoloji demosu yayınlamıştı.

dragon age 4

Bioware‘in baş yapımcısı Mark Darrah‘ın dün Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre:

  1. Dragon Age 4 üzerinde çalışılıyor.
  2. Çalışanlar evlerinden çalışıyor.
  3. Evden çalışmak daha zor.
  4. Gelişme kaydediliyor.

Mark Darrah geçtiğimiz Kasım ayında da hayranları heyecanlandıran bir tweet atmıştı. Sadece “Dragon Age” yazan bir tweet atan Darrah serinin hayranlarını sevindirmişti. Fakat buna rağmen şimdiye kadar oyun hakkında açıklanan detaylar oldukça az.

Dragon Age 4‘ün 2022 yılında hazır olması beklense de çıkış tarihi henüz kesin değil.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir Yorum

  1. Ulan PC m kaldirmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir