Anasayfa > Oyun Haberleri > Dragon Age 4 Grey Wardens Konsept Tasarımı Paylaşıldı

Dragon Age 4 Grey Wardens Konsept Tasarımı Paylaşıldı

Dragon Age 4 konsept tasarımı Darkspawn’ın ezeli düşmanları olan Grey Wardens ordusundan bir şövalyeyi gösteriyor. Detaylar haberimizde.

Thedas kıtasında Darkspawn iblislerine karşı yıllarca mücadele veren Grey Wardens, Dragon Age 4 konsept tasarımında da kendine yer buldu. Yayımlanan görseller, Dragon Age dünyasında oldukça kritik bir role sahip olan Grey Wardens şövalyelerinden birini gözler önüne seriyor.

Yapımcı rolündeki Christian Dailey, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı Tweet’te aşağıdaki ifadelere yer verdi.

“Bu sizin için yeterince gri ve sivri mi? Herkese iyi cumalar. Umarım hepiniz iyi ve güvendesinizdir.”

Dragon Age Grey Wardens

Grey Wardens pek çok farklı ırktan şövalyeleri bünyesinde barındıran ve elit savaşçılardan oluşan bağımsız bir ordudur. Blight’a karşı uzun yıllar boyunca savaşan Grey Wardens, Dragon Age serisinin önceki oyunlarında da pek çok kez karşımıza çıkmış, hatta Dragon Age: Origins’in ana hikayesinde büyük rol oynamıştır. Savaşta zafer, barışta teyakkuz, ölümde fedakarlık sloganını benimseyen korucular için Dragon Age fantastik evreninin öne çıkan unsurlarından biridir diyebiliriz.

Dragon Age 4 Multiplayer Modu Oyundan Kaldırıldı

Dolayısıyla serinin bir sonraki halkası olacak olan Dragon Age 4’te de kendilerine rastlayacağımızı tahmin ediyoruz. Thedas’ın kaderi için vazgeçilmez olan şövalyeler, oyunun yapımcısının Twitter hesabında bir konsept tasarımıyla görücüye çıktı.

Dragon Age 4 çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı. Fakat oyunun en erken 2022 yılında çıkış yapması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda yapımın çok oyunculu modunun olmayacağı duyurulmuştu.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir