Anasayfa > Oyun Haberleri > Dragon Age Fanı Oyunu Zarlarla Tekrar Oynadı

Dragon Age Fanı Oyunu Zarlarla Tekrar Oynadı

Dragon Age Fanı ilginç bir projeye imza attı. Tüm oyunu zar kararlarıyla tekrar oynayan Youtuber’ın elde ettiği sonuçlar oldukça ilginç.

İnternetin ve sosyal medyanın iyice yaygınlaşması, beraberinde yaratıcı insanların ilginç projelerini de dünyanın her yerinden insanlarla buluşturuyor. Bunun son örneği ise, Nerd Spice isimli kullanıcı oldu. Youtube’da sevdiği eski televizyon programlarıyla ilgili videolar çektiği ufak bir kanalı olan oyuncu, belli ki retro oyunları da seviyor. Dragon Age’i tekrar oynamaya ancak bütün kararları zarlarla vermeye karar veren oyuncu, yaşadığı ilginç deneyimi de Twitter üzerinden paylaştı.

Tatilini Dragon Age Origins’i sadece zarların verdiği karara göre tekrar oynayarak değerlendirmeye karar veren oyuncu, oyun kolunu ve kendisini zarların kaderine teslim etti. Ardından başına gelenleri de adım adım yine Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Dragon Age 4 Geliştirilme Aşamasında

Oyuncunun bu ilginç deneyin ilk gününde zarın insafına kalan bazı ilginç kararları şunlar oldu. Stean the Qunari savaşçısını saflarına dahil etmek için bir rahibeyi tehdit etti. Küçük bir çocuğu şeytanın elinden kurtarmadı ama bir golem ile ödüllendirildi. Bir büyücünün kulesini zebanilerden kurtarmak için yola çıktı. Ancak kuledeki adam “Emin misin?” diye sorduğu zaman, “Hayır dostum.” dedi ve ayrıldı.

Nerd Spice klasik FRP deneyimi ile bilgisayar oyunlarını buluşturmanın ortaya çıkarabileceği eğlenceli dakikaları gözler önüne serdi. Bir sonraki tatilde yapılacaklar listesine en sevdiğimiz RPG’yi zarla oynamak da eklenmiş oldu.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir