Anasayfa > Oyun Haberleri > Dragoon Mercy Kostümü Tanıtıldı

Dragoon Mercy Kostümü Tanıtıldı

Overwatch Anniversary 2020 etkinliğinin son efsanevi kostümü olan Dragoon Mercy Blizzard tarafından hayranların beğenisine sunuldu.

19 Mayıs tarihinde başlayacak olan Overwatch Anniversary 2020 etkinliği için artık sona yaklaşıldı. Etkinliğin başlamasına artık neredeyse saatler kalmışken Blizzard etkinliğin son efsanevi kostümü olan Dragoon Mercy kostümünü tanıttı. Kostüm çoğu hayran tarafından oldukça beğenilmiş gibi görünüyor. Kostüme hep beraber bir göz atalım:


Kostüm etkinliğin bitiş tarihi olan 10 Haziran‘a kadar mağazadan 3,000 coin karşılığında satın alınabilir olacak. Bunun yanı sıra etkinlik boyunca etkinlik özel lootbox’larından da kostümü elde etme şansınız olacak. Etkinlik bittiğinde ise hala kostüme sahip olamamışsanız gelecek senenin Anniversary etkinliğine kadar beklemeniz gerekecek. Gelecek etkinlikte ise kostümün satış fiyatı 1,000 coin olacak ve yine lootbox’lardan da elde edilebilecek. Tanıtılan son Mercy kostümü Little Red Ashe, Masquerade Reaper ve Huitzilopochtli Zenyatta kostümleri ile birlikte etkinliğin efsanevi kostümleri olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir