Anasayfa > Oyun Haberleri > Due Process Kış Güncellemesi Yayınlandı

Due Process Kış Güncellemesi Yayınlandı

Geçtiğimiz aylarda çıkış yapan taktiksel FPS yapım Due Process Kış Güncellemesi ile oyuncuların karşısında. Güncelleme detayları haberimizde.

Rainbow 6 ve SWAT gibi oyunların sevenleri tarafından sevilebilecek, henüz erken erişimdeki Due Process yeni güncellemesini yayınladı. Bizim de sitemizde incelememize yer verdiğimiz Due Process, bu güncelleme ile oyuncuları yılbaşı havasına sokacak gibi görünüyor.

Due Process İncelemesi

“Alpha Şehri’ne kar yağıyor” açıklaması ile paylaşılan güncelleme hem kış ve yılbaşı detaylarını hem de oyunda iyileştirmeleri içeriyor. Bununla birlikte etkinlik sonrasında bir yeni güncelleme daha geleceği ve bunun da yeni haritalarla devam edeceği de duyuruldu.

Due Process kış güncellemesi

 

Bu güncellemede kış detayları dışında şu özellikler de oyuna ekleniyor:

  • Ping sistemi: Oyuncuların uzun süredir talep ettiği işaretleme sistemi bu güncelleme ile oyuna ekleniyor.
  • Performans iyileştirmeleri: İncelemede de bahsettiğimiz teknik aksaklıklar her güncelleme ile olduğu gibi bu güncellemede de düzeltilmeye devam ediyor.
  • Saldıran kamyonu: Kamyon kapısının açılışı için animasyon ve ses eklendi. Bunun yanında Hazırlık, plan ve saldırı aşamaları için farklı ışıklar eklendi.
  • Savunucu odası: Savunucu odasındaki silahlar küçük kafeslerin içerisine yerleştirilerek daha iyi bir düzende görünmesi sağlandı.

Şimdilik Due Process kış güncellemesi hakkındaki detaylar bunlarla sınırlı. Güncelleme şu anda oyunun tüm sunucularında aktif hale getirilmiş durumda. Eğer oyunu merak ediyor ve fikirlerimizi görmek istiyorsanız yukarıdaki butonu veya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak görüntüleyebilirsiniz.

Due Process İncelemesi: Rainbow Six Gibi, Ama Değil

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir