Anasayfa > Oyun Haberleri > Dungeon & Gravestone 23 Nisan’da Konsollara Geliyor

Dungeon & Gravestone 23 Nisan’da Konsollara Geliyor

BlockQuest Maker oyununun yapımcılarından yeni bir RPG Roguelike oyunu olan Dungeon & Gravestone, 23 Nisan’da konsollar için çıkacak.

Dungeon & Gravestone, Wonderland Kazakiri adında Japon bir firma tarafından geliştirilmiş Xbox, PS4 ve Nintendo Switch için çıkacak yeni bir RPG Roguelike oyunu. Oyun ilerledikçe zorlaşan bölümlerle karşılaştığınız, ve belirgin olan tek sonun karakterinizin ölmesi olduğu klasik bir Roguelike kafasında. Yaklaşık 500 görev, silah ve eşyanın olduğu söyleniyor ve bu görevlerde yapacağınız tek şey sadece savaşmak da olmayacak. Hatta çoğunlukla üstesinden gelmeniz gereken bulmacalar ve tuzaklar da bulunacak.

dungeon gravestone

Oyunun asıl hitap etmek istediği kitle Japonya, hatta resmi YouTube kanallarında bile birçok video Japonca paylaşılmış. Ancak Dungeon & Gravestone kanaldaki en çok izlenen videolar arasında ve yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla dünyanın başka yerlerinden de ilgi çekmeyi başarmış durumda. Stil olarak 3 boyutlu bir Realm of the Mad God izlenimi veren oyun, basit olmakla birlikte ilgi çekici ve yeniden oynanabilirliği yüksek bir oyun gibi gözüküyor.

Apex Legends Nintendo Switch Sürümü 30 FPS’te Çalışacak

Oyunun fiyatıyla ilgili verilen açıklama Wonderland Kazakiri tarafından yapılan ve Yen para birimi üstünden verilen bir fiyat. 2530 Yen, yani yaklaşık 23 Dolar’a tekabül ediyor. Oyunun fiyatının Yen para birimiyle açıklanma şeklinden de anlıyoruz ki bu oyun dünya çapında duyulmaya çalışan bir oyun değil, ancak belki yakın gelecekte kendi adını duyurabilecek bir fırsat yakalayabilir.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir