Anasayfa > Oyun Haberleri > Dungeon No Dungeon Kickstarter Hedefine 24 Saatte Ulaştı

Dungeon No Dungeon Kickstarter Hedefine 24 Saatte Ulaştı

Dungeon no Dungeon oyunu Kickstarter hedefine 24 saatte ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Oyun Steam’de erken erişim safhasında.

Bağımsız geliştiriciler için Kickstarter bulunmaz bir nimet. Kurulduğundan bu yana geek alemini fonlamak isteyeceği bir çok projeyle buluşturan platform, son olarak da Dungeon no Dungeon geliştiricileri 302 Games‘in yüzünü güldürdü. 123 destekleyici ile 3000$ olarak belirlenen hedefe 24 saatte ulaşan geliştiricilerin kampanyalarını tamamlamak için hala 23 günleri var.

İlk hedeflerine ulaşan geliştiricilerin önünde halen uzun bir yol var. Son Kickstarter hedefi olarak 35.000$ miktarını belirleyen geliştiriciler, bu rakama ulaşırlarsa bir de DLC yayınlamayı düşünüyorlar. Diğer ilgi çekici kilometre taşları arasında 15.000$’da ulaşılan bir mini oyun da bulunuyor.

Fallout: New Vegas The Frontier Beklediğimiz Mod

Dungeon no Dungeon Kickstarter hedeflerinin ilk aşamasına ulaşmalarını Steam üzerinden de duyurdu. Oyunlarıyla ilgilenenlere teşekkürlerini sunan geliştiriciler, erken erişimde oyuncularla buluşmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Dungeon no Dungeon oyunculara değişik bir RPG deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Elle çizilmiş temiz sanat stiliyle dikkat çeken oyun, roguelike öğeler de içeriyor. Bunların yanı sıra, oyunda RPG tarzından alışkın olduğumuz, yetenek, keşif, ırk ve leveller gibi klasik öğeler de mevcut.

Oyunu 2021’in sonlarına doğru çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Kaliforniya tabanlı firma, oyunun fiyatıyla ilgili de konuştu. Oyunun en az 11.99$ satış fiyatına sahip olacağını söyleyen geliştiriciler, duruma göre fiyatın yükselebileceğini belirtti.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir