Anasayfa > Oyun Haberleri > Lonesome Village Kickstarter Hedefine Ulaştı

Lonesome Village Kickstarter Hedefine Ulaştı

Lonesome Village, Kickstarter hedefine ulaştı. Yaşam Simülasyonu (sim) tarzındaki RPG’nin 2021 yılında oyuncularla buluşması bekleniyor.

Meksika‘da bir bağımsız oyun geliştirici olan Ogre Pixel, Kickstarter üzerinden başlattığı kampanyada aradığından fazlasını buldu. Oyunları, Lonesome Village için başlattıkları Kickstarter kampanyasında 20.000$ arayan geliştiriciler, bu meblanın neredeyse iki katına ulaşarak 39,793$ topladı. Üstelik, şu ana kadar 1,273 kişi tarafından desteklenen kampanyanın bitmesine halen 26 gün var.

Wingspan Steam Raflarındaki Yerini Alıyor

Oyunda, felakete uğramış ve kendini yeniden inşa etmeye çabalayan bir şehrin içindeyiz. Bu amaçla, Lonesome şehrinin sakinlerini yeniden evlerine getirmeye çalışıyoruz. Tarım ve balıkçılık gibi işlerle uğraşarak şehri kalkındırıyoruz. Ayrıca şehirde bir arsa kazanıp, evi gönlümüzde dizayn edebiliyoruz. Özetle, Meksikalı yapımcı yaşam simülasyonu dese de, biz Almanya’da çalışıp köye ev yaptırma simülasyonu diyebiliriz. Oyunda dikkat çeken bir diğer özellik ise puzzelar. Oyunda bir çok puzzle bulunuyor ve tek bir türe sığmaktansa, çoklu tür olmaya doğru göz kırpıyor.

Oyunun Steam sayfasında, çıkış tarihi 5 Ağustos 2021 olarak belirtiliyor. Şu an için sadece istek listesine eklenebilen oyunun fiyatı belirtilmemiş. Ancak Kickstarter’da 14 dolarlık bağışlara oyunun kopyası verildiği düşünüldüğünde, bu fiyatta ya da daha aşağıda olması beklenebilir. Steam’e yeni gelen oyunların açılışta %10 indirime gitmesi de oldukça alışılmış bir durum haline geldi.

Oyunun sistem gereksinimleri de, gözyaşlarıyla Youtube üzerinden izlettirmeyecek türden. Tost makinelerinde bile oynanabilir. Sadece Windows oyuncuları için çıkarılan oyunun gereksinimleri aşağıdaki gibi.

Lonesome Village Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1+
    • İşlemci: lntel ® Core™ i3 @ 3.2 GHZ
    • Hafıza: 4 GB RAM
    • Grafik:  DX9’a sahip grafik kartları
    • Depolama: 500 MB boş alan

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir