Anasayfa > Oyun Haberleri > Wingspan Steam Raflarındaki Yerini Alıyor

Wingspan Steam Raflarındaki Yerini Alıyor

Wingspan, Steam raflarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Masa oyunları dünyasında oldukça sevilen Wingspan artık dijital dünyada da var.

Kuş gözlemcilerine ya da kuşseverlere müjde. Kuşlarla ilgili bugüne kadar yapılmış en kapsamlı oyunlardan biri olan Wingspan, Steam’in dijital raflarındaki yerini almaya hazırlanıyor. 2019 yılında masa oyunu olarak tasarlanan Wingspan, masa oyunları içerisinde hızla popülerleşmiş ve oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Oyunun dijitale taşınacağı ve Steam üzerinden oynanabileceği haberi de yüzleri güldürdü.

Konsollarda Vergi Normale Dönüyor

Oyunda amacımız kuş habitatları inşa etmek. Her habitat, ekosistemin geneline değişik katkılar sağlıyor. 5 oyuncu destekleyen Wingspan’de, kuşlara yemek buluyoruz ve yumurtlamalarına yardımcı oluyoruz. Böylece habitatlarımız güzelleşiyor, genişliyor ve diğer oyuncuların kuşları kıskançlıktan ölüyor. Ayrıca oyunda çok çeşitli kuş türlerini tanıma şansına da sahip oluyoruz. Kuş gözlem gibi hobilere merakı olan ya da kuşlarla ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Steam sayfası hazır olan Wingspan, 24 Eylül‘e kadar sürecek olan kampanya ile %10 indirimde ve 28,80 liraya alınabiliyor. Oyunun soundtrack’inin de dahil olduğu özel paketi satın almak isteyenlerse 40,20 liraya paketin sahibi olabilirler.

Oyunun sistem gereksinimleri de oldukça mütevazi. Windows ve Mac kullanıcılarının oynayabileceği oyunun Windows gereksinimleri şu şekilde:

Wingspan Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 7 / 8 / 10 64 Bit
    • İşlemci: i5-2430M
    • Hafıza: 4 GB RAM
    • Grafik: Nvidia GT540
    • Depolama: 2 GB boş alan
    • Ses Kartı: DirectX ile uyumlu

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir