Anasayfa > Oyun Haberleri > Dünyanın En Büyük PlayStation 5’i Yapıldı

Dünyanın En Büyük PlayStation 5’i Yapıldı

Dünyanın en büyük PlayStation 5‘i, ZHC adındaki ünlü bir Youtuber tarafından tamamen ev yapımı olarak yapıldı.

Dünyanın En Büyük Playstation 5'i

ZHC olarak bilinen 22 yaşındaki ünlü youtuber Zachary Hsieh, geçtiğimiz hafta yayımladığı video ile kendini dünyanın en büyük Playstation 5’ine sahip insan ilan etti. Videodaki, yaklaşık 3 metre boyundaki ve 226 kilo ağırlığındaki bu alet tamamen ev yapımı. Bunun yanında Hsieh, videoda belirttiği üzere bu Playstation 5’i tamamen özel olarak boyamak için 100 saatten fazla zaman harcamış. İşin en ilginç tarafı bu Playstation 5’in çalışıyor olması!

Ayrıca bu projeyi hayata geçirebilmek ZHC’ye yaklaşık 70 bin dolara mal olmuş. Hazırlamanın ise aşağı yukarı 4 ay sürdüğü söyleniyor. Dahası, dünyanın en büyük Playstation 5’i, yanında dünyanın en büyük Dualshock‘u ile birlikte geliyor. Video’nun ilerleyen kısımlarında ise ZHC bu büyük Dualshock’u kullanarak 3 metre boyundaki PS5 üzerinden Minecraft oynuyor. Bunun yanı sıra videoda onlarca gerçek, yani normal boyutta, PS5’i izleyicilerine hediye ediyor.

Dünyanın en büyük Playstation 5’ini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir