Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5 Dijital Sürüm İçin Türkiye Fiyatı Açıklandı

PlayStation 5 Dijital Sürüm İçin Türkiye Fiyatı Açıklandı

Şubat 2021’de piyasaya sürülecek PlayStation 5 dijital sürüm için Türkiye kapsamında tavsiye edilen perakende satış fiyatı 5.999 TL olarak açıklandı.

Daha önce Sony’nin yeni nesilde oyunculara sunduğu konsol PlayStation 5’in tavsiye edilen satış fiyatı 8.299 TL olarak açıklanmıştı. Konsolun dijital sürümünün tavsiye edilen fiyatı da normal fiyattan 2.300 TL daha düşük oldu. Bu ay piyasaya sürüleceği açıklanan dijital PS5’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı PlayStation Türkiye hesabı üzerinden 5.999 TL olarak oyunculara duyuruldu. Bu fiyat, konsolun Avrupa’daki satış fiyatı olan 399 Euro’dan mevcut kur hesabıyla yaklaşık 2.500 TL daha pahalı.

Dijital PS5 Türkiye’de Nihayet Satışa Sunuluyor

PlayStation 5 Dijital Sürüm Türkiye Fiyatı

PlayStation 5’in dijital sürümünün şubat ayında raflarda olacağı açıklansa da kesin bir tarih verilmedi. Şu an 10.000 TL’nin üzerinde fiyatlara satılabilen PS5 örneğinde görüldüğü gibi mağazaların fiyatlarının tavsiye edilen fiyattan yukarıda olduğunu ve karaborsacıların varlığını hesaba katarsak oyuncuların dijital PS5’e kısa zaman içerisinde uygun fiyatlar karşılığında erişmesi pek mümkün gözükmüyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir