Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5 Dijital Sürümü Türkiye’de Nihayet Satışa Çıkıyor

PlayStation 5 Dijital Sürümü Türkiye’de Nihayet Satışa Çıkıyor

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 dijital sürümü ile Türkiye’de de bir teknoloji mağazası tarafından listelendi. Detaylar haberimizde.

Konsol oyunculuğunda yeni neslin temsilcilerinden olan PlayStation 5 geride bıraktığımız Haziran ayı içerisinde görkemli bir etkinlik ile tanıtılmıştı. Sunum esnasında yeni nesil konsol karşımıza iki farklı sürüm ile çıkmıştı. Bunlardan ilki diskli sürüm iken ikincisi ise disk girişinin bulunmadığı PlayStation 5 dijital sürümü olmuştu. Disk okuyucuya sahip olan PlayStation 5 dijital sürümü Türkiye’de geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya sürülmüştü. Ancak pek çok oyuncu tarafından beklenen dijital sürüm için ise müjdeli haber gelmemişti.

PlayStation 5 dijital sürümü Türkiye'de

Konsolun dijital sürümünü bekleyenler için iyi haber Vatan Bilgisayar cephesinden geldi. Firma disk okuyucuya sahip olmayan dijital PlayStation 5 sürümünü internet sitesi üzerinden listeledi. Ürünün sayfasında henüz fiyat bilgisi yer almazken ürünün satışa sunulacağı tarih de belli olmuş değil. Ancak yapılan listeleme birçok oyuncuyu konsolun yakın zamanda satışa sunulacağı konusunda umutlandırmış durumda. Dijital sürümün diskli sürümden çok daha ucuz olacağını göz önünde bulunduracak olursak oyuncular tarafından çokça tercih edileceği de neredeyse kesin gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir