Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2 Çıkış Tarihi Yakında Açıklanabilir

Dying Light 2 Çıkış Tarihi Yakında Açıklanabilir

İlk oyunun ardından oyuncular tarafından merakla beklenen Dying Light 2 çıkış tarihi çok yakında geliştiriciler tarafından açıklanabilir. Detaylar haberimizde.

Başarılı açık dünyası, sürükleyici hikayesi ve yarattığı atmosfer ile türünün başarılı yapımları arasında kendine yer bulmuş olan Dying Light 2. oyunu ile de hayranların karşısına çıkacak. Yeni oyunun duyurusu oyuncuları bir hayli heyecanlandırmış olsa da Dying Light 2 çıkış tarihi geçtiğimiz aylarda belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Oyunun geliştiricilerinden çıkış tarihi konusunda umutlandıran açıklamalar geldi.

Dying Light 2 çıkış tarihi

Oyunun baş tasarımcısı Tymon Smektala‘nın bir röportaj esnasında söylediklerine göre oyunun geliştirme sürecinin sonuna gelinmesine çok az bir zaman kalmış durumda. Tüm ekibin Dying Light 2 için canla başla çalıştığını söyleyen Smektala‘ya göre Dying Light 2‘nin piyasaya sürüleceği tarih çok yakında oyuncular ile paylaşılabilir. Bu süreçte ekibin oyunculardan istedikleri şey ise ekibe güvenmeleri.

Dying Light 2 için ortaya atılan ilk tarih 2020 yılının bahar ayları olmuştu. Ancak Techland‘in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir gönderide çıkış tarihinin belirsiz bir tarihe ertelendiği oyuncular ile paylaşılmıştı. Bakalım merakla beklenen Dying Light 2 çıkışı ile birlikte hayranların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir