Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2 Geliştiricileri 2021’de Yeni Bilgiler Paylaşacak

Dying Light 2 Geliştiricileri 2021’de Yeni Bilgiler Paylaşacak

Dying Light 2 geliştiricileri önümüzdeki yıl içerisinde oyun ile ilgili daha fazla bilgi ile oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirttiler. Detaylar haberimizde.

2015 yılında piyasaya sürülen ilk oyun ile yakaladıkları başarı ve aldıkları iyi yorumların ardından devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip Dying Light 2‘nin yolda olduğunun müjdesini vermişti. Çıkış tarihi 2020 yılının bahar ayları olarak duyurulmuş olan ikinci oyun daha sonrasında ileri ve belirsiz bir tarihe ertelendi. Bu haberlerin ardından bir süre sessizliğe gömülmüş olan oyun hakkında ortaya atılan bazı iddialar oyuncuları korkutuyordu. Oyunun iptal edildiği söylentilerine kadar giden bu süreç sonrasında geçtiğimiz aylarda bir açıklamada bulunan geliştiriciler küresel pandemi sebebiyle geliştirme sürecinin yavaşladığını ancak devam ettiğini açıkladılar.

Dying Light 2 geliştiricileri

Oyuncuların yüreklerine su serpen bu açıklama sonrasında gözler yeniden merakla beklenen yapımın geliştirme sürecinden gelecek yeni bilgilere çevrildi. Dying Light 2 geliştiricileri de meraklı oyuncuları bir nebze de olsa rahatlatacak bir açıklamada bulundular. Dying Light‘ın resmi Discord sunucusu üzerinden yapılan açıklamada oyuncular ile geliştirme sürecinin nasıl ilerlediği hakkında konuşmayı çok istediklerini ve yeni bilgiler ile yeni yıldan sonra oyuncuların karşısında olacaklarını ifade ettiler. Oyunun muhtemel çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi ise paylaşılmış değil. Platform ögelerinin akıcı bir şekilde kullanılması ve dövüş sisteminin rahatlığını eğlenceli bir açık dünya ve hikaye ile birleştirerek beğeni toplamış olan Dying Light bakalım ikinci oyunu ile de bu başarısını devam ettirebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir