Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light DLC’si Hellraid 23 Haziran’da Çıkıyor

Dying Light DLC’si Hellraid 23 Haziran’da Çıkıyor

Dying Light oyununa DLC olarak duyurulan Hellraid oyuncularla buluşmak üzere. 23 Haziran’da piyasada olacak DLC ile ilgili detaylar haberimizde.

Dying Light 2‘yle ilgili umutlar yavaş yavaş sönüyor ve akıbetinin Half Life 3 ile aynı olup olmayacağı merak ediliyor. Yakın zamanda Dying Light 2 ile ilgili bazı gelişmeler olsa ve çıkış tarihinin açıklanabileceği speküle edilse de, görünüşe göre şu an için elimizde olan tek Dying Light olayı Hellraid isimli DLC. Nasıl ki Half Life 3’e gidip Alyx ile döndüysek, 23 Haziran‘da Dying Light 2 için gidip Hellraid ile geri döneceğiz.

Dying Light genel olarak oyuncusunu memnun etmeyi bilen bir seri olarak öne çıkıyor. Dying Light 2 gün yüzüne çıkana kadar, Techland bize en azından güzel bir DLC verecek gibi görünüyor. Hellraid DLC’sinin konusu ise şu şekilde. Dying Light kulesinin bodrum katında sihirli bir oyun makinesi var. Bu makine bizi başka bir dünyaya gönderiyor. Bu başka dünya ise elbette Hellraid. Bu dünyada bir kalede aklımıza gelebilecek her türlü cehennem yaratığıyla, Dying Light stili bir savaşa giriyoruz.

Yaratıkların oldukça ilgi çekici fantastik silahları var. Her dungeon bitiminde coin kazanıyoruz ve bunları oyunun kendi açık dünyasında fantastik silahlar için kullanabiliyoruz. Oyunun kendisi gibi DLC de dört oyuncu desteğine sahip. Yani cehennem sıcaklarını, oyuncu kankalarımızla cehennem yaratıklarını avlayarak geçirebiliyoruz.

 

Dying Light: Hellraid Steam üzerinden satın alınabilir durumda. Yaz indirimlerinin ortasında, tam fiyat etikeriyle çıkmak dünyanın en mantıklı şeyi değil. Ancak, oyunun yapımcısı Techland oyuncu kitlesine güveniyor gibi. DLC oynamak için elbette oyunun orjinaline sahip olmanız gerekli. Normalde satış fiyatı 60 lira olan Dying Light, yaz indirimlerinde %66 indirimle 20 lira.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir