Anasayfa > Oyun Haberleri > E3 2021 İçin Tarih Belli Oldu

E3 2021 İçin Tarih Belli Oldu

Oyun dünyasının en büyük fuarı olan E3 bu sene COVID-19 salgını yüzünden iptal edilmek zorunda kalmıştı. E3 2021 için ise tarih belli oldu. Detaylar haberimizde.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını oyun ve espor dünyasında da pek çok etkinliğin iptal edilmesine, oyunların çıkış tarihlerini ertelemelerine yol açtı. İnsanların toplu halde bir araya gelmelerinin sakıncalı olduğu BAFTA Game Awards gibi bazı etkinlikler çareyi internet üzerinden organizasyon yapmakta bulurken bazıları da iptal yoluna gitti. İptal edilmesi ile birlikte en çok hayal kırıklığı yaratan etkinliklerden biri de şüphesiz dünyanın en büyük oyun fuarı olan E3 oldu.

E3 2021

Bu sene için iptal yoluna giden fuar için önümüzdeki yılın tarihi ise açıklanmış durumda. E3‘ü organize eden The Entertainment Software Association E3 2021 için tarihleri 15 ve 17 Haziran arası olarak açıklamış durumda. Bu açıklama ile birlikte dünya çapında oyuncuların en merakla bekledikleri organizasyonlar arasında olan E3‘ün akıbeti de belli olmuş oldu. Salgının gidişatı için şu an için herhangi bir şey söylemek oldukça güç olsa da hayatın 1 yıl gibi bir süre içerisinde normale döndüğü bir senaryoda E3 tekrar bizlerle olacak.

Fuar için her ne kadar dünyanın en büyük oyun fuarı desek de organizasyonun son yıllarda eski etkisinden bir hayli uzak kaldığı da oyuncular arasında konuşulan konulardan bir tanesi. Bakalım E3 seneye taptaze bir başlangıç yaparak eski güzel günlerine geri dönmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir