Anasayfa > Oyun Haberleri > E3 2021 Ücretsiz Olarak Karşımıza Çıkacak

E3 2021 Ücretsiz Olarak Karşımıza Çıkacak

Çıkan söylentilerin aksine yüreklere su serpen açıklama geldi. E3 2021 ücretsiz olarak oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının kalbinin attığı en büyük etkinliklerden biri olan E3 fuarı her yıl kapılarını Almanya’nın Köln şehrinde oyun severlere açıyordu. Ancak küresel pandemi sebebiyle sevilen etkinlik de farklı bir yol izlemek zorunda kalarak oyuncuların karşısına çevrimiçi bir biçimde çıkacağını duyurmuştu. Online ortama taşınan etkinlik sonrasında oyuncular arasında da bir takım tartışmalar patlak verdi. Hızla yayılan bir söylenti bu yıl düzenlenecek olan online E3 etkinliğinin bazı kısımlarının ücretli olacağı yönündeydi.


Özel gösterimler ve lansmanlar gibi kısımların ücretli olacağı yönündeki iddialara ise E3 cephesinden yanıt geldi. E3‘ün resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada dijital etkinliğin her aşamasının katılımcılar için ücretsiz olacağı belirtildi. Buna ek olarak etkinlikle ilgili gerçek bilgilerin de oyuncularla çok yakında paylaşılacağı dile getirildi. Oyuncuları rahatlatan ve E3 2021 etkinliğinin ücretsiz olarak bizlerle buluşacağını teyit eden bu resmi açıklamanın ardından gözler 15 ve 17 Haziran arasında düzenlenmesi planlanan çevrimiçi etkinliğe çevrilmiş durumda. Elimizde henüz etkinlik akışı ve programa dair kesin bilgiler bulunmasa da yapılan açıklamada da belirtildiği üzere bu bilgilerin de yakın zamanda takipçilerle paylaşılması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir