Anasayfa > Oyun Haberleri > E3 Coronavirus Nedeniyle İptal Edilmiş Olabilir!

E3 Coronavirus Nedeniyle İptal Edilmiş Olabilir!

Tüm dünyada hızla yayılmaya devam eden Coronavirus oyun sektörünü de vurdu. Dünyanın en büyük oyun fuarı E3 Coronavirüs yüzünden iptal edilmiş olabilir. Detaylar haberimizde.

Dünyanın en büyük oyun fuarı olan E3‘ün Coronavirüs nedeniyle iptal edileceği söylentileri uzun süredir gündemi meşgul ediyordu. Salgın sebebiyle iptal edilen bir çok espor ve oyun etkinliğini E3 2020 fuarı da takip edecek gibi görünüyor. Oyun sektörünün önde gelen yabancı kaynaklarından biri olan Ars Technica‘nın haberine göre E3 2020 iptal edildi, ancak bu haber henüz oyuncular ile paylaşılmış durumda değil.

Bu iddiayı destekleyen bir diğer kanıt ise Serious Sam, The Talos Principle ve Hotline Miami gibi işleri ile tanıdığımız oyun geliştiricisi Devolver Digital cephesinden geldi. Şirket yetkilileri resmi Twitter hesapları üzerinden yaptıkları bir paylaşım ile E3 için yapılan otel rezervasyonları ve uçuş planlarının iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

E3 Coronavirus ile bağlantılı bir iptal yada erteleme kararını henüz resmi olarak duyurmadı. Ancak dünya genelinde iptal edilen onlarca espor ve oyun etkinliği yakın bir zamanda bu haberi alabileceğimizin bir göstergesi gibi duruyor. E3‘den çok daha küçük çaplı ve az sayıda insanın katıldığı etkinlikler bir bir iptal edilirken dünyanın en büyük ve kalabalık oyun fuarının da iptal edilmesi işten bile değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir