Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play Live 2021 İçin İlk Detaylar Açıklandı

EA Play Live 2021 İçin İlk Detaylar Açıklandı

Electronic Arts’ın oyunlarıyla ilgili bilgiler vereceği EA Play Live etkinliği için ilk detaylar ortaya çıkıyor.

Electronic Arts, EA Play Live 2021 etkinliğiyle ilgili bazı bilgileri paylaştı. Etkinliği sunacak olan kişi ve etkinlik öncesi şovunun başlangıç vakti açıklandı. Sunumda bize gösterilebileceklere dair hem bazı tahminlerimiz, hem de önceden sızmış güçlü söylentilerimiz bulunuyor.

“EA Play Live’a sadece bir ay kaldı! Hemen sonrasında ana etkinliği getirecek etkinlik öncesi şovumuzu 22 Temmuz TSİ 20.00’de izlemeye başlayın. Görüşürüz!”

EA Play Live 2021 sunumu için fazla beklememize gerek kalmadı. Etkinlik, 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik öncesi şovu saat 20.00’de başlayacak, fakat ana sunumun ne zaman başlayacağına dair kesin bir açıklama yapılmadı. Yine de ana etkinliğin giriş etkinliğinden hemen sonra yapılacağını biliyoruz.

Sunumda oyuncuların karşısında olacak isim ise Austin Creed olacak. Yılın espor içerik üreticisi ödülüne aday gösterilen ve şu anda finalistler arasında bulunan, YouTube kanalıyla da oldukça popüler olan Creed’in bu sunumda da iyi bir iş çıkarması bekleniyor.

Gelelim EA’in bu sunumda oyuncuların karşısına nasıl çıkabileceğine. Firmanın ölü bir IP’yi canlandıracağına dair haftalardır dönen sızıntılar, geçtiğimiz günlerde doğrulanmıştı. Bu IP’nin Dead Space olması, EA’in yeni bir Dead Space oyununu duyurması bekleniyor. DICE tarafından gelen açıklamaya göre de Battlefield 2042’de bulunacak bir oyun modu, sunumda oyunculara gösterilecek. Bunun dışında EA Play’in Xbox Game Pass ile olan ortaklığına dair bazı yeni bilgiler de edinebiliriz. EA’in Madden NFL 22 ile ilgili bazı duyurular yapması da oldukça olası.

Şu an elimizde içerik hakkında bahsettiklerimizin dışında kesin bir bilgi yok. Bakalım 22 Temmuz’da gerçekleşecek olan EA Play Live sunumunda şirket oyuncuları memnun edebilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir