Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play’in Xbox Game Pass PC İçin Çıkış Tarihi Ertelendi

EA Play’in Xbox Game Pass PC İçin Çıkış Tarihi Ertelendi

EA Play Xbox Game Pass PC için daha geç gelecek! Xbox markasının önemli hizmeti Game Pass’e 15 Aralık 2020 itibariyle eklenmesi beklenen EA Play’in sisteme daha geç eklenecek. İşte detaylar.

EA Play Xbox Game Pass’e Dahil Oluyor

Xbox Game Pass, Microsoft’un oyun sektöründe attığı en büyük adımlardan birisi olarak biliniyor. Aylık ödeme sistemi ile çalışan hizmet oyunculara 100’ün üzerinde oyunun bulunduğu bir kütüphane sunmakta. Bu kütüphane gittikçe daha da gelişiyor ve bünyesine yeni oyunlar ekleniyor. Bir yandan da oyun sektöründe oldukça popüler olan Electronic Arts’ın sunduğu EA Play hizmeti bulunmakta. Bu sistem de Game Pass’e oldukça benzese de tek başına Game Pass kadar büyük bir kütüphaneye sahip değil. Eylül ayında duyurulan anlaşmaya göre EA Play kütüphanesi, Xbox Game Pass sistemine dahil olmuştu. İlk olarak konsollar için Game Pass’e dahil olan EA Play’in 15 Aralık 2020 itibariyle PC’ye de eklenmesi bekleniyordu.

Xbox’ın haber sitesinde yapılan açıklamaya göre 15 Aralık 2020 itibariyle sisteme eklenmesi beklenen EA Play’in eklenme tarihi 2021’e ertelendi. Yapılan açıklamada oyunculara harika bir deneyim sunmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğu belirtilmekte. Yeni yılın başında yeni bilgiler paylaşılacağı bilgisi de verildi. Her ne kadar 2021 olarak belirtilse de 2021’in hangi ayı ve günü olduğu resmi olarak açıklanmadı. Bu bilginin 2021’in başlarında duyurulması bekleniyor. EA Play Xbox Game Pass PC için 2021’in hangi ayında gelecek yakında öğreneceğiz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir