Anasayfa > Oyun Haberleri > EA’den Açıklama Geldi: FIFA 21 İçin Demo Gelmeyecek!

EA’den Açıklama Geldi: FIFA 21 İçin Demo Gelmeyecek!

Electronic Arts, FIFA serisinin merakla beklenen yeni oyunu FIFA 21 için bir demo versiyonunun piyasaya sürülmeyeceğini açıkladı.

Futbol simülasyonu alanında yıllardır piyasayı domine eden FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 21’in çıkışı heyecanla bekleniyor. Serinin hayranları oyunu bir kısmını da olsa görmek için sabırsızlanırken oyunun geliştiricisinden üzücü bir haber geldi. FIFA 21 için herhangi bir demo versiyonunun planlanmadığını attığı tweette belirten EA, demo ile uğraşmak yerine odaklarının yeni jenerasyon ve şimdiki jenerasyon için en iyi deneyimi sunmak üzerinde olduğunu söyledi.

Origin Emekli Oluyor, EA Desktop Duyuruldu!

“FIFA 21 için bir demo çıkarmıyoruz.

Bunun yerine geliştirme takımımızın odağını şimdiki & yeni nesil konsollarda en iyi oyun deneyimini sunmaya yoğunlaştırdık.

EA PLAY üyelerinin 10 gün sonra oyuna girmesini, 9 Ekim’de de oyunu çıkarmayı dört gözle bekliyoruz.”

FIFA oyuncuları karardan memnun kalmazken birçok kişi bu kararın oyunun yeterli olmadığından dolayı alındığı kanaatinde. Oyuncular, FIFA 21’in geçen seneyle aynı olacağını, oyunda birçok hata bulunacağını düşünüyor.

9 Ekim tarihinde çıkışını yapacak olan FIFA 21’e EA Play aboneleri 1 Ekim’de erişebilecek. FIFA 21’i Steam üzerinden 420 TL’ye, Origin üzerinden 60 Euro’ya satın alabilirsiniz. Oyun, Origin’de aylık 15 Euro olan EA Play Pro kapsamında da mevcut olacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir