Anasayfa > Oyun Haberleri > Echo Overwatch ‘a Katılıyor – Karakter Videosu Yayınlandı

Echo Overwatch ‘a Katılıyor – Karakter Videosu Yayınlandı

Uzunca bir süredir söylenti ve dedikodularda kendine yer bulan Echo Overwatch ekibine resmen dahil oluyor. Detaylar haberimizde.

Overwatch karakter havuzunu genişletmeye devam ediyor. İlk olarak Reunion adlı Overwatch animasyonunda karşımıza çıkan Echo resmi olarak ekibe dahil olmaya geliyor. Overwatch 2‘nin tanıtım filmi olan Zero Hour adlı animasyonda da gördüğümüz karakter için ekibe dahil olacağına neredeyse kesin gözü ile bakılırken Overwatch‘un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlar söylentileri tekrar alevlendirmişti.

Echo Overwatch

Overwatch ekibinin kurucu üyelerinden olan Dr. Mina Liao‘nun günlüğünden bir parça ve sonrasında yayınlanan ses kaydından yeni karakterin bir Omnic olabileceği anlaşıldığı anda gözler elbette ki Echo‘ya dönmüştü. Bugün yayınlanan karakter hikayesi ile de Echo‘ya dair ilk bilgilerimizi edindik.

Dr. Mina Liao tarafından yaratılan Echo diğer Omnic‘lerin aksine insanlık yararına çalışmak ve yardım etmek için üretilmiş bir yapay zeka. Doktorun son ve en gelişmiş çalışması olan Echo‘nun yetenekleri henüz açığa çıkmamış olsa da Reunion ve Overwatch 2‘ye ait tanıtım filmi Zero Hour‘da bizlere ipucu verebilecek bazı noktalar da yok değil. Uçabilmesinin yanı sıra ses dalgalarını da kullanabilen karakter hangi sınıfa dahil olacak söylemek için şu an için biraz erken. Karakterin PTR sunucusuna ve oyuna ne zaman ekleneceği de kesin değil. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Echo‘nun karakter hikayesi ile baş başa bırakalım.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir