Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Overwatch Karakteri İçin İpucu Niteliğinde Paylaşım

Yeni Overwatch Karakteri İçin İpucu Niteliğinde Paylaşım

Blizzard Entertainment Overwatch’un resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yeni Overwatch karakteri hakkında oyunculara çeşitli ipuçları verdi. Detaylar haberimizde.

Blizzard tarafından geliştirilen popüler FPS oyunu Overwatch zengin karakter havuzu ile bünyesinde neredeyse her oyun tarzına sahip bir karakter barındırıyor. Bu karakter çeşitliliği de elbette ki oyunu bu kadar popüler yapan unsurlar arasında. Karakter havuzunu da sürekli güncel tutmaya çalışan Blizzard geçtiğimiz gün oyunun resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yeni Overwatch karakteri hakkında ipuçları verdi.

Paylaşılan gönderide hikayeye göre Overwatch ekibinin asıl kurucu üyeleri arasında bulunan ancak oyunda daha önce karşımıza çıkmamış olan Dr. Mina Liao‘nun günlüğünden bir sayfa yer alıyor. Paylaşılan kısımda ise doktorun Omnic‘ler hakkında bir proje üzerinde çalıştığı, Omnic‘lerin de insanlarla benzer özellikler taşıdığını kanıtlamaya çalıştığını görüyoruz.

Doktorun günlüğünde Athena projesinden de bahsediliyor. Bir yapay zeka projesi olan Athena oyun hikayesinde de önemli bir yer tutuyor. Daha önce yayınlanan oyunun çizgi romanları ve çeşitli hikayelerinde karşımıza çıkan Athena projesi ilk kez bu kadar belirgin bir biçimde oyuncular ile paylaşılmış oldu.

Bir yapay zekaya işaret eden bu ipuçları akıllara ilk olarak Overwatch 2 ve daha önce yayınlanan bir Overwatch sinematiğinde karşımıza çıkmış olan Echo karakterini getirdi. Bir robot olan Echo şu an için bu duruma en çok uyan karakter. Ancak yine de yeni Overwatch karakteri hakkında konuşmak için biraz erken.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir