Anasayfa > Oyun Haberleri > El Shaddai: Ascension of the Metatron Steam’e Geliyor

El Shaddai: Ascension of the Metatron Steam’e Geliyor

El Shaddai: Ascension of the Metatron yakın zamanda bilgisayarlar için çıkış yapacak.

El Shaddai: Ascension of the Metatron

İlk çıkışını bundan 10 yıl önce 2011’de PlayStation 3 ve Xbox 360 ile yapan El Shaddai: Ascension of the Metatron, bu defa da bilgisayarlar için geliyor. Çıkış yaptığı tarihte ilginç oynanış mekanikleriyle övgü toplayan El Shaddai, Nisan 2021’de Steam üzerinden erişilebilir olacak. Oyunla ilgili kesin bir çıkış tarihi ise henüz mevcut değil.

El Shaddai ilk olarak 2011’in Nisan ayında, Japonya’da PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkış yapmıştı. Ardından da Ağustos ayında Kuzey Amerika’da, Eylül ayında ise Avrupa’da satışa çıkmıştı. Rakibin silahını çalma ve karşı atak gibi sunduğu ilginç mekaniklerle farkını ortaya koymuş ve oyuncular tarafından da beğenilmişti. İşte şimdi aradan geçen bu 10 yılın ardından El Shaddai, bu defa da bilgisayarlar için çıkışını yapacak. Haberin kaynağı ise bizzat El Shaddai’nin geliştiricisi olan Crim’den geldi. Crim ayrıca oyunda, günümüz standartlarına ayak uydurabilmesi için minik görsel geliştirmeler yapıldığını da söyledi

Tomb Raider Geliştiricisi Yeni Bir AAA Oyun İçin Alım Yapıyor

Bu çıkış basit bir port etme olsa bile oyunun grafikleri üzerinde kimi iyileştirmelerin yapıldığı da geliştirici stüdyo Crim tarafından doğrulandı. Oyunda ayrıca İngilizce ve Japonca seslendirme seçenekleri de olacak. Nisan ortalarına doğru çıkış yapması planlanan El Shaddai’nin kesin çıkış tarihi ve fiyatıysa şimdilik belli değil.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir