Anasayfa > Oyun Haberleri > Elden Ring İçin 6 Dakikalık Bir Fragman Daha Yayımlandı

Elden Ring İçin 6 Dakikalık Bir Fragman Daha Yayımlandı

Oyuncuların yıllardır dört gözle beklediği From Software’in yeni souls oyunu Elden Ring için son haftaya girmemizle birlikte hype treni de hızlandıkça hızlanıyor. Yapımcı ekip, dün akşam Bandai Namco YouTube kanalında oyundan 6 buçuk dakikalık bir genel bakış fragmanı paylaştı.

Elden Ring’i oyun dünyasında duymamış olan artık kalmamış olsa gerek, zira oyun için belirlenen çıkış tarihi 25 Şubat yaklaştıkça oyuna olan ilgi de çığ gibi arttı. Ocak ayında geliştirme sürecinin tamamlandığını öğrendiğimizden beri oyun hakkında bir çok büyük detaya da eriştik. Oyunun en az 30 saat olacağını biliyoruz ve oyundaki düşmanlarımızı az çok tanıyoruz. Genel olarak grafik kalitesini gördük ve karakterimizi kontrol etmenin nasıl hissettireceğini de tahmin edebiliyoruz. Artık oyuncuların tek bir isteği var, o da oyunun kendisini oynamak. Yapımcı From Softda bizlere oyuna kadar son bir gaz vermek için 6 buçuk dakikalık bir fragman yayımlamak istemiş, buyurun izleyelim.

Karakterimiz  The Tarnished ve Elden Ring dünyasında barınan diğer varlıkları yakından görmemize olanak veren videonun açıklamasına da şöyle bir not düşmüşler:

Senin sürgün günlerinden beri Lands Between’de çok şey değişti, Tarnished. Gel ve zarafet yolunda seni nelerin beklediğini keşfet.

Elden Ring Direktörü Oyun Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Elden Ring bekleyişine yakın zamanda katılanlardan iseniz ya da son zamanlarda gelişmeleri çok yakından takip etmediyseniz oyunun sistem gereksinimlerinin ve dosya boyutunun duyurusunu da gözden kaçırmış olabilirsiniz. Göz atmak isterseniz sistem gereksinimleri yazımızı buradan okuyabilirsiniz ama baştan uyaralım, oyunu almayı düşünüyorsanız bilgisayarınızı oldukça zorlayıcı birkaç gün bekliyor olabilir.

Bilgisayarınızın kaldıracağını gözünüz kesiyorsa ve ”kafaya koydum artık, basacağım parayı” diyorsanız da Steam sayfasını buraya bıraktık. Kolay gelsin!

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir