Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Etkinliğinde Yapılacak Elden Ring Tanıtımı Dedikoduları Yalanlandı

Xbox Etkinliğinde Yapılacak Elden Ring Tanıtımı Dedikoduları Yalanlandı

Jason Schreier ve Paul Thurrott’un gönderilerinden sonra ortaya çıkan Elden Ring tanıtımı dedikoduları, Xbox tarafından yalanlandı.

Oyuncuların uzun zamandır haberini beklediği oyun Elden Ring ile ilgili yakın zamanda verilmiş somut bir materyale sahip değiliz. Durum böyle olunca bekleyenler taşı sıkıp suyunu çıkarmaya çalışıyor diyebiliriz.

Xbox FPS Boost Duyuruldu

Microsoft ve teknoloji çevrelerinde bilinen blog yazarı Paul Thurrott, Twitter üzerinden paylaştığı gönderiyle mart ayında yapılması muhtemel bir Xbox etkinliğine dikkat çekmişti. Bu etkinlikte birçok yeni oyunun tanıtılması bekleniyordu. Oyun gazeteciliğinde önde gelen isimlerden Jason Schreier da iki gün sonrasında yakın zamanda oyuna dair içerikler yayımlanacağının mümkün olduğunu açıklamıştı. Bu iki büyük dedikodu birleşince oyuncular Xbox etkinliğinde yapılacak bir Elden Ring tanıtımı beklentisine kapıldı.

Xbox’ın pazarlama müdürü Aaron Greenberg, yaptığı açıklamayla dedikoduları yalanlayarak umutları söndürdü. Şu an üzerinde çalıştıkları şeyler olduğunu belirten isim, yakın zamanda bu şekilde duyuruların gelmeyeceğini söyledi.

“Beklentileri yükseltmemek için: Böyle bir şey yaşanmayacak. Her zaman üzerinde çalıştığımız şeyler var, fakat yakın zamanda oyun duyuruları veya böyle prömiyerleri içerecek hiçbir şey gelmeyecek.” 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir