Anasayfa > Oyun Haberleri > Elden Ring ve George R.R. Martin İlişkisi Yıllar Önce Bitmiş

Elden Ring ve George R.R. Martin İlişkisi Yıllar Önce Bitmiş

FromSoftware’in yeni markası Elden Ring için aslında ünlü yazar George R.R. Martin rolünü geçtiğimiz yıllarda tamamlamış.

Game of Thrones dizisine hayat veren Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinin yazarı George R.R. Martin, Elden Ring ile oyunseverlere de göz kırpmıştı. Ünlü yazar, bu alanda başarılı örnekler sunabilmiş olan FromSoftware ile fantastik bir hikâye üzerine çalışıyor diye biliyorduk. Oysa ki o görevini çoktan tamamlamış ve olayların arka planını geliştirici ekibe çoktan teslim etmiş.

Souls Like Nedir?

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayımlanan Elden Ring için bir çıkış tarihi de açıklandı. Ocak 2022’de çıkış yapacak oyun fragmanıyla, FromSoftware tarafından yapılıyor olmasıyla ve akışında George R.R. Martin’in yer alıyor olması nedeniyle oldukça ilgi çekmişti. Fragmanı hâlâ izlememeyi başardıysanız tam olarak zamanı olduğu için önce sizi bu fragman ile baş başa bırakalım.

Ekiple Son Birkaç Yıldır Görüşmemiş

G.R.R Martin, Ekiple birkaç yıldır görüşmediğini, ancak ondan öncesinde de detaylı bir hikâye arka planı oluşturduğunu söylüyor. Bununla birlikte korkan okurlarımız varsa söyleyelim, geliştiricilerle arası bozuk da değilmiş. Ekiple olan kontaklarının kendisi görevini tamamladıktan sonra belirli bir düzlemde birkaç yıl ara ile devam ettiğini de söyleyen G.R.R, tasarımcıların elinden çıkan boss’lara da göz atmış ve konudan tam da bağımsız bırakılmamış.

FromSoftware ve Bandai Namco’nun kendisinin adını anmayı sürdürmelerini de yazarın küresel anlamdaki popülaritesi olarak düşünebiliriz. Bu hareketin ne denli etik olduğunun yorumunu da siz okurlarımıza bırakalım.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir