Anasayfa > Oyun Haberleri > Elmas Kılıçlı Geralt Modu – The Witcher 3 ve Minecraft Birleştirildi

Elmas Kılıçlı Geralt Modu – The Witcher 3 ve Minecraft Birleştirildi

The Witcher 3’e elmas kılıç ekleyen bir mod yapıldı. Elmas kılıçlı Geralt, elinde güvendiği bir kılıcı olduğu sürece sırıtmamaya devam ediyor.

Son yıllara damgasını vuran efsane RPG The Witcher 3 için çeşitli modlarla oyun renklendirilmeye devam ediliyor. Milckywayy adlı mod yapımcısı tarafından üretilen Minecraft kılıcı modunda oyuna Minecraft’taki elmas kılıç ekleniyor. Bu mod sayesinde oyun tarihinin belki de en çok sevilen oyunlarından ikisi, ortak bir noktada buluşmuş oluyor. Alttaki fotoğrafta ise bu mod kapsamında kılıcını alıp Touissant meydanlarında fink atan Geralt’ı görüyoruz.

geralt-touissant

The Witcher evreninde karşınıza çıkan canavarları klasik yoldan değil de bir Minecraft kılıcıyla biçmek istiyorsanız bu mod tam size göre. Modu kurmak isterseniz buraya tıklayarak orijinal sayfaya gidebilirsiniz. Modu kurduktan sonra kılıcı Hattori’nin dükkanından edinebiliyorsunuz.

geralt-elmas-kilic

Yazıda incelediğiniz fotoğrafların alındığı, Geralt’ın elmas bir Minecraft kılıcıyla maceralarını sürdürmesini sağlayan modu izlemek isterseniz de aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz. Hattori’den kılıcını alan Elmas Kılıçlı Geralt, canavarları öldürme macerasına yepyeni kılıcıyla devam ediyor.

The Witcher alemine meraklıysanız dizilerde, oyunlarda ve kitapta kullanılan dil olan Eski Lisan’ı incelediğimiz yazımızı da aşağıdan okuyabilirsiniz.

Elder Speech İncelemesi – The Witcher’ın Eski Lisan’ı Hakkında Her Şey!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Sanırım witcher 3 indirme vakti gelmiş. tekrar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir