Anasayfa > Oyun Haberleri > En Çok Oynanan VALORANT Ajanları Açıklandı

En Çok Oynanan VALORANT Ajanları Açıklandı

Riot Games cephesinden yapılan bir paylaşım en çok oynanan VALORANT ajanları listesini gözler önüne serdi. Detaylar haberimizde.

Henüz geçtiğimiz yılın haziran ayında hayatımıza girmiş olmasına rağmen VALORANT kendine dünyanın dört bir yanından ciddi bir oyuncu kitlesi edinmeyi başardı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de epey popüler olan yapım rakipleri arasından da kolaylıkla sıyrılmayı başardı. Espor arenasında da kendine geniş yer bulan VALORANT bu alandaki payını da her geçen gün daha da büyütüyor. VALORANT‘ın zirveden düşmemesindeki en büyük etmenlerden biri de sürekli güncel tutulan içeriği. Oyuncuların karşısına her sezonda farklı ajanlar ve haritalar ile çıkmaya çalışan Riot Games oyunun ülkemizde en çok tercih edilen ajanlarını da açıkladı.

Yeni VALORANT Ajanı KAY/O Resmi Olarak Tanıtıldı

VALORANT‘ın Türkiye resmi hesabı üzerinden yapılan paylaşımda en çok oynanan VALORANT ajanları listesinde başı Jett çekiyor. Hızlı saldırılarla rakibi şaşırtmak için çok uygun bir ajan olan Jett‘i ise elemine ettiği rakiplerinden beslenen Reyna takip ediyor. Oyunun en başından beri kahraman havuzunda kendine yer bulan Sage ise üçüncülük koltuğunda oturuyor. Engelleme ve şifa yetenekleri onu neredeyse her takımın aranan elemanı yapıyor. Oyuna yeni eklenen karakterlerin ise eskilerin yerini pek de dolduramadığını söylemek ise yanlış olmayacaktır. İlerleyen sezonlarda oyuncu alışkanlıkları meta ile birlikte değişir mi, bu karakterler yerlerini kendilerinden sonra gelen kahramanlara bırakır mı bunları ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir