Anasayfa > Oyun Haberleri > En Hızlı Satan PC Oyunu World of Warcraft: Shadowlands Oldu

En Hızlı Satan PC Oyunu World of Warcraft: Shadowlands Oldu

Yalnızca bir genişleme paketinden çok daha fazlası olan World of Warcraft: Shadowlands en hızlı satan PC oyunu ünvanını kapmayı başardı. Detaylar haberimizde.

2004 yılında hayatımıza girdiğinden bu yana MMORPG denildiğinde aklımıza gelen ilk yapımların başında gelen World of Warcraft 23 Kasım tarihinde oyuncuların karşısına sekizinci genişleme paketi olan Shadowlands ile çıktı. Oyunculara Azeroth‘un uçsuz bucaksız topraklarında yepyeni maceralara yelken açma fırsatı sunan World of Warcraft: Shadowlands çıkışını gerçekleştirdiği gün tüm dünya çapında 3,6 milyondan fazla satarak en hızlı satan PC oyunu ünvanına kavuştu.

en hızlı satan PC oyunu

World of Warcraft: Shadowlands öncesinde ise bu ünvan yine bir Blizzard oyunu olan Diablo III‘e aitti. Diablo III çıkış gününde 3,5 milyondan fazla satmayı başarmıştı. Yapılan açıklamalar çerçevesinde World of Warcraft cephesine genel bir bakış atacak olursak yılların eskitemediği efsanenin bu yıl geçtiğimiz on yıla kıyasla oyuncular tarafından daha uzun süreler boyunca oynandığını görüyoruz. Buna ek olarak bu yıl oyun içerisinde geçirilen süre de geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla neredeyse iki kat daha fazla artmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir