Anasayfa > Listeler > Arkadaşlarınızla Eğlenebileceğiniz En İyi Tabletop Simulator Oyunları

Arkadaşlarınızla Eğlenebileceğiniz En İyi Tabletop Simulator Oyunları

Oyuncuları sanal bir masanın başında bir araya getirerek masaüstü oyunları oynamalarına imkan veren en iyi Tabletop Simulator oyunlarını derledik.

Tabletop Simulator bize göre benim diyen her oyuncunun Steam kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken yapımlardan. Halihazırda görece uygun fiyatı ile dikkat çeken oyun indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyatlardan da alıcı bulabiliyor. Uzaklardaki arkadaşlarınızla toplanıp bir şeyler yapmak istediğinizde imdadınıza hızır gibi yetişecek olan Tabletop Simulator neredeyse yapılmış tüm masaüstü oyunlarını oynamanıza imkan tanıyor. Bizler de bu listemizde Tabletop Simulator üzerinden oynayabileceğiniz en iyi ve en popüler oyunları sizler için listeledik. Ancak unutmayın, Tabletop Simulator ile yapabileceklerinizin neredeyse sınırı yok!

  • Catan

Masaüstü oyunu denildiğinde ilk akla gelen yapımlardan olan Catan, Tabletop Simulator‘ın de en popüler ve eğlenceli oyunlarından. Arkadaşlarınızla bir araya gelip köylerden büyük şehirlere dönüştürdüğünüz yerleşim yerleriyle yeri geldiğinde birbiriniz ile işbirliği içerisinde ilerleyebilir, yeri geldiğinde ise yalnızca birkaç parça taş uğruna rekabete girişebilirsiniz. Catan‘ın birbirinden başarılı versiyonları Tabletop Simulator atölyesinde onlara bir şans vermenizi bekliyor.

en iyi Tabletop Simulator oyunları

  • Secret Hitler

Masaüstü oyunu seven oyuncular arasında rüştünü çoktan ispat etmiş olan Secret Hitler de elbette ki Tabletop Simulator atölyesinde yer alan oyunlardan. Liberaller ve faşistler olarak iki takım halinde oynanan oyunda faşistler Hitler’i başa geçirmeye çalışırken liberallerin amacı ise bu kötü sonu engellemek. Türlü türlü entrikalara sahne olan Secret Hitler‘e Tabletop Simulator sahibiyseniz mutlaka bir göz atmalısınız.

en iyi Tabletop Simulator oyunları

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir