Anasayfa > Oyun Haberleri > En Popüler Apex Legends Karakterleri Açıklandı

En Popüler Apex Legends Karakterleri Açıklandı

Respawn Entertainment’ın ünlü Battle Royale oyunu Apex Legends’ın bu sezon için en popüler karakterleri açıklandı.

Apex Legends Sezon 7

4 Kasım 2020 tarihinde hem yeni sezonu olan 7. Sezon‘a geçen, hem de Steam’deki yerini alan Apex Legends, eski popülaritesine kavuşmayı başarmıştı. Yedinci sezon ile yepyeni bir haritaya kavuşan Apex Legends, “Horizon” adında İskoçyalı ve yerçekimini kontrol edebilen bir karakteri de oyunculara sunmuştu.

Twitter hesabı üzerinden ara ara oyun hakkında istatistikler paylaşan Respawn Entertainment, geçtiğimiz günlerde oyunculardan en popüler karakterleri tahmin etmelerini istemişti. Bir saat sonrasında gerçek cevabı açıklayan Respawn’ın tweeti oyuncuları çok da şaşırtmadı. İşte bu sezonun en popüler Apex Legends karakterleri:

2019 yılının başında çıktığından beri oyunda en çok tercih edilen karakter olan Wraith, bu sezonda da en çok oynanan Apex Legends karakterleri arasında birinci sırayı alıyor. Ayrıca bu sezon oyuna dahil olan Horizon da üçüncü sırada yer alıyor. Sonradan açılabilen bir karakter olan Octane ise şaşırtıcı bir şekilde listede dördüncü sırada bulunuyor.

Kısa bir sürede Steam’de en çok oynanan oyunlar arasında yerini alan Apex Legends, geliştirici firmanın yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki günlerde aldığı güncellemelerle daha da büyüyecek.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir