Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 17 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 17 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 17 Aralık tarihinde oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunu açıkladı. Epic Games Store’da bugün itibariyle başlayan ve 15 gün boyunca devam edecek ücretsiz oyun kampanyalarının ilk oyunu belli oldu. İşte oyun ve detaylar.

Epic Games Store, 15 Günde 15 Bedava Oyun Verecek!

Her hafta düzenli olarak uyguladığı ücretsiz oyun kampanyaları ile büyük popülerlik yakalayan Epic Games’in mağazası Epic Games Store’da büyük kampanyalar başladı. Epic Games, yaptığı açıklamada yılbaşı özel indirimlerin 17 Aralık itibariyle başlayacağını açıklamıştı. Bir yandan Yılbaşı indirimleri gerçekleşirken 15 gün boyunca her gün yeni bir ücretsiz oyun verilecek. Böylece 15 günlük süre boyunca 15 farklı ücretsiz oyun dağıtılmış olacak. İndirimler 7 Ocak 2021 TSİ 19.00’a kadar sürecek. Yeni yıla kadar 15 gün boyunca da ücretsiz oyun kampanyası devam edecek. İndirimler ve ücretsiz oyun kampanyası bugün başladı ve ilk oyun belli oldu. Epic Games Store’da kampanya dahilinde ilk ücretsiz olan oyun Cities Skylines oldu.

Cities Skylines

Cities Skylines Hakkında

Colossal Order tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen Cities Skylines, çıkışını Mart 2015’te gerçekleştirdi. Unity oyun motoruyla geliştirilen oyunun türü ise strateji, simülasyon olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda temel olarak kendi şehrimizi kuruyoruz. Klasik bir şehir kurma oyunun modern versiyonu olarak tanımlanan Cities Skylines’ta şehrinizin belediye başkanı olarak oldukça geniş çaplı hususlarda yönetim yapmanız gerekmekte. Ulaşım, su, elektrik, eğitim, güvenlik gibi birçok hususu göz önünde bulundurup şehrinizi geliştirmeli ve yönetimini iyi bir şekilde yapmalısınız. Kendi şehrinizi kurun ve dilediğiniz şekilde yönetin!

Cities Skylines Nasıl Ücretsiz Alınır?

Oyunu almak için ilk olarak buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store sayfasına ulaşın. Ardından Epic Games hesabınız ile giriş yapıp yapmadığınızı kontrol edin. Oyunu almak için Epic Games hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun. Ardından ”YÜKLE” yazan butona tıklayın ve işlemi tamamlayın. Artık 50 TL değerindeki Cities Skylines oyununa ücretsiz ve kalıcı bir şekilde sahipsiniz. İyi oyunlar!

Cities Skylines Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit)
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz ya da AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz
    • RAM: 4 GB RAM
    • Grafik Kartı: nVIDIA GeForce GTX 260 512 MB ya da ATI Radeon HD 5670, 512 MB
    • DirectX Sürümü: Sürüm 9.0c
    • Depolama Alanı: 4 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

    • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7/8 (64-bit)
    • İşlemci: Intel Core i5-3470, 3.20GHz ya da AMD FX-6300, 3.5Ghz
    • RAM: 6 GB RAM
    • Grafik Kartı Kartı: nVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB ya da AMD Radeon HD 7870, 2 GB
    • DirectX Sürümü: Sürüm 11
    • Depolama Alanı: 4 GB kullanılabilir alan

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir